Premià

Lunes
10:30-13:00, 16:00-20:00
Martes
10:30-13:00, 16:00-20:00
Miércoles
10:30-13:00, 16:00-20:00
Jueves
10:30-13:00, 16:00-20:00
Viernes
16:00-20:00
Sábado
Cerrado
Domingo
Cerrado

El nostre Mètode

A MY ENGLISH HOUSE participaràs en classes dinàmiques i divertides basades en la pràctica oral amb temàtiques molt diferents. Tindràs la possibilitat d'aprendre fent i posar en pràctica el nostre mètode learn by doing.

El llenguatge que treballem és molt ric en expressions idiomàtiques i tot el nostre alumnat aconseguix un salt quantitatiu de nivell. A més, tot el procés d'ensenyament/aprenentatge està relacionat i vinculat amb el currículum oficial segons l'etapa i el nivell.

Play Video

Les escoles estan distribuïdes en diferents atmosferes d'aprenentatge o workshops. Això influeix de manera positiva en els nostres alumnes, captant així un gran interès i atenció a cadascuna de les nostres sessions.

Proporcionem materials propis elaborats minuciosament a les nostres instal·lacions per aconseguir les propostes establertes al programa acadèmic, amb l'objectiu que tant aprenentatge com diversió comparteixin protagonisme.

Elaborem tots els continguts pedagògics i dissenyem manuals únics per potenciar lefecte de la nostra metodologia.

Equip pedagògic

L’equip de My English House Premià està format per professionals natius i/o bilingües amb experiència prèvia en l’ensenyament de la llengua anglesa, dedicats a oferir la millor proposta educativa per als nostres estudiants. Els nostres professors estan compromesos a ajudar a cada alumne a explotar al màxim el seu potencial, i han estat formats per conèixer i dur a terme les estratègies més efectives i innovadores perquè els alumnes aprenguin d’una manera divertida, interactiva i, sobretot, significativa.

A més a més, els nostres professors són càlids, amables i pacients, per poder connectar fàcilment amb els alumnes i crear un ambient d’aprenentatge positiu i acollidor, important perquè el procés funcioni. Ells entenen que cada nen i nena té un ritme d’aprenentatge diferent, i treballen de valent per assegurar que cada estudiant rep l’atenció i el recolzament que necessita per tenir èxit en el seu propi procés d’aprenentatge. El nostre professorat sap com motivar i guiar als alumnes perquè se sentin còmodes amb la pràctica de l’idioma, sobretot a nivell oral.

Per últim, i no per això menys important, el nostre equip està compromès amb l’educació continua i es manté actualitzat per conèixer les últimes tendències i tècniques d’ensenyament de l’anglès. Durant les sessions de programació, avaluen, actualitzen i adapten els seus mètodes per assegurar que els estudiants tinguin la millor experiència possible.

Berta Roca
Responsable del centre My English House Premià amb més deu anys d’experiència en el sector educatiu realitzant diferents tasques com a especialista d’anglès, tutora i coordinadora d’etapa. Actualment la seva feina es trasllada a fora de les aules, garantitzant que els processos es compleixen i que tot funciona d’acord amb els estàndards de qualitat. La trobareu a la recepció per donar-vos la benvinguda i ajudar-vos en tot allò que necessiteu.
Alba Cruz
L’Alba és estudiant de Psicologia i la seva experiència està enfocada en l'ensenyament d’anglès de KIDS i TEENS, així com en la preparació d'exàmens oficials de Cambridge English. Li encanten els més petits i té l’energia i l’entusiasme necessari per disfrutar amb ells cada activitat. És una apassionada de la cultura americana i ha viscut i estudiat al Canadà.
Victoria-Watermeyer
Victoria Watermeyer
La Victoria, també estudiant de Psicologia, gràcies al seu nivell natiu d’anglès i el seu enfocament sempre pedagògic, té unes qualitats innates per a l'ensenyament de l’idioma, que li han permès adquirir una gran experiència durant els últims anys, no només amb KIDS/TEENS, sinó també amb ADULTS. A més a més, li encanta cuinar! Passió que transmet als seus alumnes en els tallers de Cooking.
Abigail-Harnett-premia
Abigail Harnett
L'Abigail porta més d'una dècada ensenyant anglès com a llengua estrangera i la seva experiència parla per ella mateixa. Amb el seu coneixement sòlid i la seva passió per l'ensenyament, fa que aprendre anglès sigui bufar i fer ampolles!. S'adapta a tots els grups, des de KIDS fins a TEENS i ADULTS i farà que tots ells se sentin com a casa dins de l’aula! Li encanta innovar i treure el millor de cada estudiant a través de sessions motivadores i divertides.
Aina
Aina Bassons
L’Aina és estudiant de Comunicació i li encanta viure noves experiències! Per això, se'n va anar a estudiar a Califòrnia. La seva experiència està enfocada principalment en els grups de KIDS, a qui transmet el seu entusiasme aportant sempre noves idees a l'aula. A més a més, li encanta la música, i sempre busca el moment adequat per utilitzar-la i animar les classes!
Victoria
Victoria Taveras
La Victòria és una aventurera nata que ha viscut a diversos indrets del món. Actualment, està ampliant els seus estudis de Psicologia, que aplica diàriament a les aules de My English House. La seva experiència prèvia la permet estar amb tot tipus d’alumnes, des de BABIES fins a ADULTS i a transmetre la passió pel llenguatge a tots ells. És una gran animadora a l’aula i sempre dóna a les lliçons el seu toc personal.

Uneix-te a la família My English House.
Demana ara la teva plaça!

Volver arriba